dissabte, 29 de novembre del 2014

Escalada A

El passat Dimarts 24, vam sortir a fer escalada pels voltants de Palau-Saverdera.
Abans de sortir vam agafar els següents materials per fer escalada: unes sabates per escalar, cordes, cascos i arnés, vam agafar-ho per grups de 2 persones.
Després vam procedir a anar el lloc on faríem l’escalada, van començar guiant la parella d’en Javi i Gonzalo, fins toca Mas Bosca, just arriba a la carretera ens vam para i vam fer canvi de guies, després van guiar en Sergi i l’Axel.
Vam travessar Mas Boscà fins arribar al camí que ens portaria a la zona d’escalada, abans d’arribar els professors Xavi i Roger ens van fer uns exemples de com escalar amb seguretat i no fer cap nus malament ni que ens podem caure d’una altura, tot això a peu a terra.
El arriba en Xavi va procedir a fer els punts de seguretat que tenia cada tram de l’escalada.
Després ens vam dividir en grups de 3, el meu grup estava format per en Javi, en Gonzalo i jo.
Nosaltres vam fer l’escalada que més fàcil era, després ens vam canviar amb l’Angela i la Selene que estaven el nostre costat, a la segona escalada va pujar en Gonzalo, i en Javi i jo no vam poder fer-la tota sencera perquè no vam poder.
A les altres zones d’escalada qui van fer-ho ràpid i bé eren en Jordi i en Sergi, que els hi sortia molt bé.
Quan ja era hora de marxar vam procedir a desmuntar totes les zones d’escalada, i vam marxar ja en direcció a l’institut, per arribar a l’institut van guiar la Cristina i en Pablo, fins arribar a Mas Bosca, i ja l’últim tram va guiar en Yeray.
I al arribar al Institut va acabar la jornada de Escalada, que va ser molt curiosa i divertida.


Text: Iu Teixidor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada