dimecres, 3 de desembre del 2014

Tarteres A


                                             

Foto1: Roger senyalant el proxim cim, foto 2: baixada de tarteres, foto 3: tarteres nivell més elevat , foto 4: grup A grimpant, foto 5: la clase al puig de querabsFoto 1: Acabem d'arribar al puig saquera i en roger ens estava indicant el nostre proxim destí, ens anàvem a la tartera que hi ha al puig de querabs a practicar la baixada i la pujada per aquest tipus de terreny.


Foto 2: Després d'una estona de caminata, arribem a la tartera i vam començar a practicar la baixada i la pujada d'aquest terreny, van haver algunes caigudes sense ferits però aparat d'això va ser molt divertit.


Foto 3: Vam incrementar el nivell pujant mes amunt per la tartera i els que encara tenien energies van seguir baixant i gaudint més de l'experiència.


Foto 4: Comencem a grimpar! després de practicar amb les tarteres tocava pujar el pròxim cim el Puig de Querabs per poder tornar al puig saquera donant la volta per la divisòria.


Foto 5: En arribar al cim del Puig de Querabs ens vam fer una foto de grup per immortalitzar el moment, després d'això vam tornar a caminar fins a l'institut.

Text: Lucas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada