diumenge, 26 d’octubre del 2014

Ràpel B


Ràpel 16-10-2014


Aquest passat Dijous vam a la assignatura de conducció a peu ens va tocar aprendre a fer ràpel. El ràpel es un esport que consisteix en fer descens per superfícies verticals. Abans de sortit de l'institut els professors ens van demanar que fessim grups de quatre persones, cada grup tenia de conduir la classe durant un rato i també tenia de portar el material per fer ràpel.

Vam sortit a les 11:00 de l'institut i vam estar caminant uns 40 minuts fins arribar al lloc, allà els professors ens van estar explicant com teníem de assegurar-nos correctament, la manera en que teníem de baixar, com agafar bé la corda, després de l'explicació ja vam començar a fer els descensos, i havien dos cordes per baixar, la de la dreta era la fàcil, i la esquerra ja era algo més complicat.

Cada persona va fer dos baixades, a algú li va costar més perquè no havia fet mai aquest esport o bé perquè tenia vèrtic, però els 22 alumnes que hi vam anar vam baixar. Cap allà les 14:00 vam tornar cap a l'institut i ja vam marxar cap a casa.


Va ser un dia maco perquè molts vam provar aquest esport per primera vegada i ens va agradar. 

Text: Jordi Plana
Fotos: SumiCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada