dimecres, 15 d’octubre del 2014

BTT B: Aiguamolls.

BTT Aiguamolls-B   14/10/14
Dimarts 14 d’octubre després de fer 2 hores de dinàmica de grups ens vam preparar per una ruta amb bicicleta que acabaríem sortint a la 1:15 i arribaríem a les 3:30.
Primer de tot em fet voltes al circuit , per escalfar i mirar que les bicis estiguin a punt, tot seguit els professors ens han passat a mirar les motxilles per si ho portàvem tot, malauradament dos companys s’han quedat a l’institut per no portar-ho tot.
Un cop preparat tot em sortit direcció la Torre del Vent on hi havien unes molt bones vistes de la badia , els aiguamolls i l’hípica aiguamolls, on anem a aprendre hípica. Desprès de la primera parada hem baixat un corriol , pel camí natural del Muga hem arribat al pont de fusta, allà hem fet una parada i un company a punxat roda hi ha tocat 5 minuts d’explicació ,seguit hem travessat Empuriabrava pel carril bici fins Santa Margarida i pel passeig marítim fins a Roses .

Una sortida de 25km,1punxada ,molt planera que això a permès als professors ha anar explicant moltes coses sobre la bici.

Text: Joel Peachey.
Fotos: Lidia Ayuste.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada