dimecres, 10 de desembre del 2014

Tarteres B


El dijous 27 de novembre, el objectiu de la sortida era arribar al Puig de Querabs, que tenia 616 metres d’altura. Abans de sortir a la hora de la teoria ens van explicar com era la forma correcte de baixar per les tarteres.
A les 10:45 vam sortir de l’institut, i el primer objectiu era arribar fins a Can Palou, tot i que era un terreny planer, vam fer la nostra primera parada. Vam agafar rumb cap a Puig Saquera, on ens esperarien unes pujades bastant exigents a nivell físic. Vam fer un breu descans a mitja pujada. Vam seguir pujant fins arribar al cim del Puig Saquera, que estava a una alçada de 471 metres. Allà vam fer la nostra segona parada i amb més durada de la sortida.
Ara el nostre objectiu era arribar fins al lloc de les tarteres, però per arribar fins allà vam haver de passar primer per la cova del Cortalàs. Un cop vam arribar vam haver de pujar per les tarteres amb molt de compte per no tirar masses pedres. Un cop a dalt van començar els nostres primers descensos de tarteres. A tots ens va semblar divertit. Vam seguir pujant, ara teníem que arribar fins al cim del Puig dels Querabs, on abans de arribar havíem de grimpar per diferents llocs. Tot just abans de arribar al cim semblava que hagués de ploure en uns pocs minuts. En Xavi i en Roger, al final, van decidir que pujaríem perquè la pluja gairebé era inexistent. Vam arribar al cim, i vam fer una foto de grup i vam començar a baixar fins arribar al institut.

Text: Miki Ruiz i Carlos Zayas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada