dimecres, 18 de febrer del 2015

Castelló. BTT A.

Vam sortir des de l’institut de Roses en direcció Castelló, era el primer guiatge, però va sortir perfecte amb en Gianfranco i en Ferran com a guies.
Vam sortir en direcció l’hípica dels Aiguamolls, per una pista on connectava  des de l’Aquabrava fins la carretera per anar a Castelló, en aquest tram vam passar per el costat de la Torre del Vent que seria el punt més alt dels Aiguamolls i per carretera ens vam separar amb dos grups per no molestar els cotxes, ja que passàvem per uns ponts que eren molt estrets i podrien tenir alguna dificultat al avançar-nos. Seguidament vam acabar una pista a l’esquerre i després un corriol, i ja vam agafar una altre pista fins arribar a Castelló.
A Castelló els guies ens van fer unes explicacions, com el rentador, la basílica i altres coses interesants que té Castelló.
En el pont vell vàrem canviar de guies, era la tornada i la guiaven en Gonzalo i en Marc, vam agafar la pista que està just el costat del riu la Muga, i aixins fins arriba a Empuriabrava que hi havia un punt d’aigua per si algú tingués set. I en aquell punt en Marc va explicar el riu la Muga.
Després vam torna a agafar la marxa per seguir la pista per arriba a Empuriabrava, on vam poder veure tota la seva platja i quan estàvem a mitat de la platja ens vam parar a la Dolce Vita a explicar-la i fer alguna parada.
Quan vam torna agafar la marxa, vam seguir per la carretera per travessar Empuriabrava i agafar la pista, al costat del càmping. Vàrem seguir la pista per agafar una altre i que ens portes fins a Santa Margarita, on vam agafar tot el Passeig Marítim de Roses i on es veia tota la seva Badia, arribant a Roses vam                               parar-nos a la Ciutadella per la seva explicació, i ja tot seguit fins arriba a l’institut, la parada final.


Text i fotos: Iu Teixidor i Àngela Brotons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada