dimecres, 4 de febrer del 2015

BTT B: Cap de Creus Nord

La ruta de roses a selva de mar dirigida per en Ramon,Marc,Miguel i Pol comença sortint a les 11:37 del institut, despres anem per els camins de terra fins arribar a can penyanyo,parada estratègica. Desprès arrenquem cap a la bassa on ens fan una breu explicació del entorn que ens envolta.
Despres pujem per pista i un tram de carretera fins arribar al puig d'en Grau. Un cop allà, quan ens disposem a baixar per una baixada de pista cap a selva de mar, ens trobem que la meteorologia està impitjorant. Bufa massa vent i sembla que ploura. Els pofessors i els guies recomanen tallar camí i tornar per on hem vingut desviant-nos una mica. Abans de tornar a arrancar ens fan parar-nos, dinar i jugar a un joc de melés per entrar en calor i millorar la relació d'amistat entre el grup.
Després retomem la toranda per la carretera que va cap a Cadaqués, agafem un corriol a mà esquerra i arribem a parar un altre cop al lloc de partida, el mas de can Panyanyo, afafem els camins cap a l'institut i arribem a les 14:26 sense cap problema mecànic evident i sense accidents, tot un èxit de sortida ja que al principi semblaba una ruta que no es podia fer. No s'ha fet sencera degut al temps, pero em après a afrontar el temps i es una experiència mes.

Text: David Martín.
Fotos: Jorge Valenzuela. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada